Suikervrij, glutenvrij en e-nummer vrij leven

Suikervrij, glutenvrij en e-nummer vrij leven

In onze dagelijkse voeding krijgen we elke keer schadelijke stoffen binnen zonder dat we het zelf doorhebben. Ons lichaam raakt onbewust zelfs verslaafd aan deze stoffen, waarmee we langzaam ons lichaam vergiftigen. Het is niet zo’n gek idee dat je op een dag denkt: Ik wil suikervrij leven! Naast geraffineerde suikers die fabrieken bewust in onze voeding stoppen zijn er nog meer schadelijke stoffen. Pak een willekeurig product uit de supermarkt en de kans is groot dat er e-nummers in zitten naast geraffineerde suikers. Fabrikanten zijn verplicht om alle ingrediënten aan te geven op de achterzijde. E-nummers zijn nog schadelijker dan suikers. Ze kunnen zelfs verschillende ziektes verwekken, waaronder kanker. Als je een suikervrij dieet volgt ga je ook meteen e-nummer vrij leven. Bij een suikervrij dieet maak je namelijk alle maaltijden en sauzen zelf. Je bent niet afhankelijk van fabrikanten die giftige stoffen in een product stoppen.

Glutenvrij leven in combinatie met een suikervrij dieet.

Als je coaliakie hebt dan ben je verplicht aangewezen op glutenvrij leven. Helaas zitten gluten in heel veel kant-en-klaar producten. Gelukkig zijn er wel steeds meer fabrikanten die hiermee rekening houden, maar helaas ben je beperkt in je voeding. Als je suikervrij gaat leven, dan maak je vrijwel alles wat je eet zelf. Je bent helemaal op jezelf aangewezen omdat fabrikanten bijna overal suikers instoppen. Dit is de reden dat je alleen nog maar met pure producten kan koken. Doordat je zelf gerechten gaat klaarmaken met groentes en vlees kan je meteen glutenvrij leven. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de fabrikant. Als je zelf alles gaat klaarmaken dan leef je direct een stuk gezonder.

Combineer suikervrij, glutenvrij, e-nummers vrij met één dieet.

Het suikervrij dieet kan je helpen om een stuk gezonder te leven. Je laat niet alleen geraffineerde suikers staan, maar ook gluten en e-nummers. Het dieet leert je op een gezonde manier eten bereiden waar iedereen van kan genieten. Je zal merken dat dagelijkse klachten verdwijnen. Door het volgen van het dieet krijg je weer meer energie en heb je geen last meer van hoofdpijn. Er zijn tientallen symptomen waar je last van krijgt doordat je dagelijks suiker binnenkrijgt. Suikers die eigenlijk niets toevoegen behalve schade! Fabrikanten voegen zoveel suiker toe als smaakmaker. Gelukkig zijn er tientallen alternatieven voor suiker. Kook met verse ingrediënten en kruiden je merkt direct dat je zelfs meer smaken ontwikkelt. Met één dieet kan je direct drie problemen aanpakken namelijk gluten, suikers en e-nummers.

Begin vandaag nog met gezonder leven!

Waarom zou je nog langer je lichaam vergiftigen met geraffineerde suikers en schadelijke e-nummers? Je kan vandaag nog de knop omzetten en gezonder gaan leven. Naast een gezond leven verlies je ook nog eens overgewicht. Dit is logisch want je leeft nu op een natuurlijke manier zoals we eigenlijk allemaal zouden moeten doen. Ons lichaam is nooit gemaakt voor chemische toevoegingen, maar voor pure ingrediënten rechtstreeks uit de natuur. Met een suikervrij dieet kan je meteen ook een einde maken aan gluten en e-nummers. Stap vandaag nog over op een gezond leven zonder suiker en andere toevoegingen!